Toiminta-alueet

Toimimme Koillis-Lapissa Ylläksen ja Lappean alueilla. Ylläksellä tukikohtamme on Ylläsjärvellä sijaitseva safaritalomme. Toimimme ympärivuotisesti myös Lappeassa, Tornionjoki varressa. Olemme myös paikallinen DMC toimisto (Destination management Company) ja meidän kauttamme saatte melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien.

Seitsemän tunturin Ylläs

Ylläs elää vireää ja virkistävää matkailukautta. Runsaat aktiviteetit, monipuoliset palvelut, tapahtumat, ohjelmat ja tietysti ihmiset tuovat lomaan aina uusia elämyksiä. Ylläksellä on kaksi aitoa lappilaista kylää. Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä on yhteensä noin 850 asukasta.

Seitsemän tunturin Ylläs lumoaa ympäri vuoden. Talvisin nautit Suomen lumisimmasta luonnosta, pisimmistä rinteistä ja hoidetuimmista laduista. Kesäöiden loppumaton valo houkuttelee huipulle tavoittelemaan taivaita, maistelemaan metsien makuja ja pyöräilemään perille asti. Syysmaisemassa aisteja hellivät maailman puhtain ilma, ruskan punainen hehku ja revontulten räiske. Suomen suosituimman kansallispuiston portilla, aidoissa lappilaisissa kylissä runsaiden palveluiden lähellä viihdyt pitkään. Kansallispuisto lumoaa vierailijat monipuolisilla maisemillaan. Vuosittain alueella vierailee puoli miljoonaa ihmistä ja useimmille vierailut ovat osa vuosittaista loma- ja matkustussuunnitelmaa.

Lappea Rentoutujan paratiisi Tornionjoki varressa

Lappean Loma sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella, Lappean kuuluisan lohisuvannon puolivälin paikkeilla. Matkaa Lappean tulee Kolarista vain 30km (lähin rautatieasema) ja Pellosta noin 40km. Kittilän lentokentältä paikalle Tornionjoki varteen pääsee reilussa tunnissa ja Rovaniemeltäkin noin 1,5 tunnissa.

Kesäisin pihamaalla riittää vilskettä, kun Itämeren lohi (villilohi), Salmo Salar nousee jokeen lisääntymään tuoden mukanaan kalamiesten kirjon. Silloin vuokraamme kalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat teidät lohenkalastuksen saloihin.
Lappeassa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin. Majoitustiloina ovat entisen kyläkoulun tiloihin remontoidut yksilölliset ja viihtyisät huoneet. Kesällä majoitutaan myös perinteisiin leirintämökkeihin tai voit pysäköidä asuntoautosi tai –vaunusi avaralle pihamaallemme.

Juhlien ja kokousten järjestämiseen Lappeassa on tilava juhlasali / kokoustila ja voitkin tilata meiltä koko ”serviisin”, majoituksesta tarjoiluihin. Kahviomme palvelee sekä satunnaista matkaajaa että majoittujaa tarjoillen kotona leivottua pullaa ja tuoretta kahvia tai huurteisen janoiselle kulkijalle.