Kylmämaa - Tietoa yrityksestä

Kylmämaan Ohjelmat Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jolla on jo pitkät perinteet ohjelmapalveluiden tuottajana. Olemme vuosien saatossa palvelleet vieraita kymmenistä maista, jopa valtionpäämiehiä ja lukuisia yritysjohtajia. Olemme myös paikallinen DMC toimisto (Destination management Company) ja meidän kautta saa melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien. Kylmämaan kokenut, osaava ja aidosti paikallinen henkilökunta tuntee koko Ylläksen, Lappean ja lähialueet kuin omat taskunsa ja järjestää aktiviteetteja vuodenajasta riippumatta. Vakituista henkilökuntaa yrityksellä on 4 ja sesonkina määrä nousee. Yrityksen perustaja Mauri Kylmämaa on valittu Kolarin vuoden yrittäjäksi vuonna 2008. Kylmämaan Ohjelmat Oy on saanut Laatutonni-sertifikaatin, joka on matkailualalle räätälöity laatuohjelma.

Ylläksen tukikohtamme on Ylläsjärvellä sijaitseva safaritalomme ja olemme ainut paikallinen ohjelmapalveluyritys Ylläsjärvellä. Tornionjokivarressa oleva LappeanLohi toimii myös ympärivuotisesti toimien talvisin ryhmien majoituspaikkana ja aktiviteettikeskuksena ja kesällä lohenkalastuskeskuksena. Yksi Tornionjoen parhaimmista lohenkalastusalueista on Lappean Suvanto ja kesäisin siellä riittää vilskettä, kun Itämeren villilohi nousee jokeen. Silloin vuokraamme lohenkalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat asiakkaat lohenpyynnin saloihin.

Kylmämaalla on myös busseja, joten asiakkaidemme kuljetukset sujuvat vaivattomasti ja helposti. Ohjelmapalveluvalikoimamme on kattava, ja uusia kehitellään koko ajan. Ohjelmat suunnitellaan mielellään asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet juuri teille sopivaksi! Kaikki ohjelmamme toteutetaan aina turvallisuusnäkökohdat ja ympäristömme huomioiden.
Yrityksemme perusarvot ovat:
  • Lapin luonnon ja perinteiden kunnioittaminen
  • Asiakkaiden muuttuviin ja yksilöllisiin tarpeisiin reagointi
  • Pyrkimys tehdä kaikki kerralla oikein, turvallisuudesta tinkimättä ja ympäristö huomioiden
  • Tavoitteenamme on kehittää yritystämme hallitusti edelleen ja vastata asiakkaiden muuttuviin, yksilöllisiinkin tarpeisiin
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?