Henkilöstö ja oppaat

Heikki

Olavi

Heikkiin voit olla yhteydessä: heikki.piirainen@kylmamaa.fi

Marika

Marika

Marika on tullut perheyritykseen töihin vuonna 2013 elokuussa. Yrittäjäperheessä kasvaneena hänestä ei pitänyt koskaan tulla yrittäjää, mutta niin vain vuodet muuttivat Marikan mielen ja hän palasi takaisin pohjoiseen töihin perheyritykseen. Vuosia vierähti Etelä-Suomessa ja myös maailmalla. Perheeseen kuuluu 2 lasta ja koira ja vapaa-aika kuluukin perheen ja koiran kanssa ulkoillen. Marikan mottona on, että asioilla on tapana järjestyä ja melkein kaikella on tarkoituksensa.
Marika vastaa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista ja tittelinä on myös Toimitusjohtaja. 

Marikaa voit tavoitella numerosta 050 327 27 88 ja sähköpostitse marika.kylmamaa@kylmamaa.fi

Mauri

Mauri

Mauri aloitti yrittäjänä vuonna 1988, kun työt Rautuvaaran kaivoksessa loppuivat. Aluksi matkatoimisto yrittäjänä vaimonsa Riitta-Liisan kirjakaupan yhteydessä ja myöhemmin toiminta laajeni ohjelmapalveluihin. Ohjelmapalveluyrityksiä tuolloin vuonna 1988 ei Ylläksellä vielä montaa ollut. Mauri toimi vuosia itse oppaana ja vuosien saatossa on jäänyt itse opas hommista sivummalle, mutta toimii vieläkin aktiivisesti yrityksessä, vaikka virallinen eläkeikä on jo koittanut. Mauri hoitaa vielä yrityksen taloushallintoa ja kuljetuksia ja muita ”juoksevia” asioita, ns. joka paikan höylä… Tittelinä Maukalla on hallituksen puheenjohtaja.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?