Kotkien bongaus

Kun aamu hitaasti valkenee, alkaa haaskalla tapahtua

HINTA

160€ / henkilö

KESTO

6 tuntia

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄ

4 henkilöä

Ensimmäisenä haaskan viereisen kelon nokkaan istahtaa komea, pikimusta korppi. Se katselee ympärilleen uteliaana ja hyvin varuillaan olevan näköisenä. Tovin tiirailtuaan se toteaa, että mitään vaaraa ei ole näköpiirissä ja laskeutuu haaskalle nakuttelemaan herkullista ateriaa. Muutama variskin ilmestyy katselemaan aamupalaa, ja hetken kuluttua haaskalla on jo iloiset pidot pystyssä.

Kotkakin tarkkailee tilannetta ensin kaikessa rauhassa kauempaa, kunnes toteaa, ettei paikalla näy enään ylimääräistä liikettä ja lähtee rauhallisin siivenlyönnein lentämään kohti haaskaa. Mitä lähemmäksi se tulee, sitä suuremmalta se näyttää ja laskeutumisjarrutuksessa siivet näkyvät koko komeudessaan. Huikeaa! Ilmielävä, villi maakotka istahtaa kelolle, katselee ympärilleen arvovaltaisesti ja vielä hieman epäluuloisena.  Repäisee sitten haaskasta riekaleen terävällä koukkunokallaan kuin kokeeksi, ja sitä suussaan roikottaen katselee vielä ympärilleen tarkasti ennen kuin paneutuu ruokailuun oikein toden teolla.

Varustus: Sään mukaan (piilossa istutaan paikoillaan joten varaa mukaan reilusti lämmintä vaatetta). Voit ottaa myös omia eväitä ja alkoholittomia juomia mukaan.

Menemme kuvauspaikan läheisyyteen autolla, viimeiset 500 metriä menemme kävellen.

Ohjelmassa syyskuusta huhtikuun loppuun.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua pienille ryhmille paikallisen lappilaisen oppaan johdolla!

Retken hinta

160€ / henkilö, kun ryhmän koko on 4-8 henkilöä

Retken kesto

Kokonaiskesto ajomatkoineen noin 6 tuntia

Retken minimi osallistujamäärä

Hinta laskettu kun ryhmäkoko on vähintään 4 henkilöä. Maksimi määrä tälle retkelle 8 henkilöä.

Retken hintaan sisältyy

Kuljetus Ylläksen alueella (Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylistä), opastus, kuvauspiilopaikka.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?