Iltainen talvipyöräilyretki Ylläksellä

Illan hämärtyessä poljemme läpi hiljaisten suo- ja metsämaiden Ylläksen lähimaastoissa. Jos iltataivas on kirkas ja avaruussää suosii, meillä on mahdollisuus päästä ihailemaan myös revontulia.

HINTA

139€ / henkilö

KESTO

noin 4 tuntia kuljetuksineen

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄ

2 aikuista
Illan hämärtyessä matkustetaan minibussilla Äkäslompolon kylältä 15km pohjoisen suuntaan syrjäiseen tukikohtaan keskelle pohjoista kairaa. Käydään läpi varusteet ja fillarit, jonka jälkeen suunnataan privaateille talvipyöräilyreiteille, jotka mutkittelevat läpi hiljaisten suo- ja metsämaiden pienelle kodalle, jossa pidämme tauon avotulen äärellä lämmitellen. Opas tarjoilee pientä purtavaa ja kuumaa mehua lämmikkeeksi. Jos iltataivas on kirkas ja avaruussää suosii, taukokodan ympäristö on ihanteellinen paikka revontulien ihailuun. Tauon jälkeen lähdetään paluumatkalle kohti tukikohtaa. Pyörän valot valaisevat reitin ja reittiä reunustavat lumiset puut kimaltelevat valosta, ympäröivä metsä on hiljainen ja pimeä. Tunnelma on taianomainen.


Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta maasto-/talvipyöräilystä.
Normaali peruskunto ja pyörällä ajotaito riittävät. Pyörien koot alkaen 148 cm pitkille kuskeille.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua pienille ryhmille paikallisen oppaan johdolla!

Fatbike retken hinta

139€ / henkilö

Pyöräretken kesto

Koko retken kesto kuljetuksineen n. 4 tuntia.

Fatbike retken ryhmän koko 

Ryhmän koko 2-7 henkilöä.

Pyöräretken hintaan sisältyy

Kuljetukset Äkäslompolosta tai Ylläsjärveltä ja takaisin, opastus, privaatti reitti, premium E-Fatbike, kypärä, kypärähuppu, pikkupurtavaa ja kuumaa mehua. 

Oma varustus: lämpimät talviulkoiluvaatteet. Lämpimät talvikengät. Varpaat kylmettyvät helposti pakkaskelissä pyöräiltäessä

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?