Moottorikelkoilla tasavallasta kuningaskuntaan

Tämän hivenen vaativamman safarin reitti kulkee vaihtelevassa maastossa yli mäkien ja soiden ja jäätyneiden jokien

Kelkkaraito suunnataan kohti Tornionjokivartta ja Tornionjoen ylitykseen

HINTA

599€ / henkilö

KESTO

yliyön safari

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄ

6 aikuista

Tämän hivenen vaativamman safarin reitti kulkee vaihtelevassa maastossa yli mäkien ja soiden ja jäätyneiden jokien. Kelkkaraito suunnataan kohti Tornionjokivartta.

Safarille lähdetään heti aamulla, ja ensin pakataan reppuun henkilökohtaiset LappeanLohessa yöpymiseen tarvittavat varusteet. Lakanoita ja pyyheliinoja ei tarvita, ne sisältyvät safarin hintaan. Kylmämaan pikkubussi tulee noutamaan teidät majoituksestanne, ja safaritalollamme saatte kelkkailuun tarvittavat varusteet sekä kelkan ajo-ohjeistuksen ja se jälkeen kelkkaraito suunnataan kohti etelää, Lappean kylää Tornionjokivarressa. Matkalla ohitetaan Kolarin kirkonkylä ja pian sen jälkeen pysähdytään laavulle keittelemään kunnon nokipannukahvit ja paistamaan makkarat.

Tauon jälkeen onkin enää lyhyt matka määränpäähän, LappeanLoheen. Sauna odottaa matkaajia lämpimänä  ja sen löylyissä  on hyvä hautoa kelkkailussa kipeytyneitä lihaksia. Päivällinen tarjoillaan Lappean ruokasalissa ja sen jälkeen onkin mukava oikaista pitkälleen ja nukkua kunnon yöunet ennen seuraavan päivän koitosta. Majoittuminen joko 2 hengen tai ryhmähuoneissa, joissa max 4 henkilöä.

Aamupala tarjoillaan noin kahdeksalta ja pian sen jälkeen kelkat pärähtävät jälleen käyntiin, tällä kertaa suuntana Ruotsi. Rajanylitys tapahtuu ilman sen suurempia tullimuodollisuuksia ylittämällä Tornionjoki ja siitä suunnataan kohti Pajalan kylää. Pajalasta matka jatkuu takaisin kohti Suomea ja Kolaria ja vähän kirkonkylän ohittamisen jälkeen ajellaan taas laavulle keittelemään kunnon kahvit ja paistetaan vähän makkaraa.

Kelkkailumatkaa kertyy kahtena päivänä noin 160 km. Pajalaan menon suhteen pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa ja kelkkailureittiä, mikäli joki ei ole kunnolla jäässä. Silloin paluumatka taittuu Sieppijärven kautta kohti Yllästä.

Suosittelemme tätä safaria ajettavaksi 1 henkilö per kelkka matkan pituuden vuoksi.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua pienille ryhmille paikallisen lappilaisen oppaan johdolla!

Moottorikelkkasafarin hinta

599€ / henkilö.  

Moottorikelkkasafarin kesto

Yliyön safari

Kelkkasafarin minimi osallistujamäärä

Tälle safarille minimi on 4 aikuista.

Kelkkasafarin hintaan sisältyy

Kuljetukset, kelkkailuvarusteet, opastus, vakuutukset, yöpyminen (liinavaatteet) ja sauna LappeanLohessa, kahvi & makkarat, illallinen ja aamupala.

Lisämaksusta lämmitämme LappeanLohessa savusaunan. Lämmitys 230€ ja saunominen 16€ / henkilö. 

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - Salli ja sulje ilmoitus En salli