White Dream B

White Dream Center on korkeatasoinen koulutus- ja harjoittelukeskus Ylläsjärven kylässä Sport Resort Ylläksen läheisyydessä. Tämä paritalon isompi huoneisto 136 m2 on kolmessa kerroksessa.

Toisessa kerroksessa tupakeittiö, 3 makuuhuonetta ja WC. Keskikerroksessa 2 makuuhuonetta, wc, pukuhuone ja saunatilat. Kellarikerroksessa kuntosali, WC ja varastotiloja. Neljässä makuuhuoneessa on kaksi erillistä 80 cm leveää sänkyä ja yhdessä 140 cm leveä parivuode. Lisäksi levitettävä vuodesohva takkahuoneessa. 2 takkaa, saunatila 10 hengelle, 3 suihkua, poreamme, pukuhuoneessa erillinen jääkaappi. Keittiössä pöytätilaa 10 hengelle, jääkaappi ja erillinen pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, induktioliesi ja kiertoilmauuni. Lisäksi 2 hiustenkuivaajaa, pesukone, kuivausrumpu, 2 kuivauskaappia, kuraeteinen, 3 WC:tä ja keskuspölyimuri. Lisäksi kaksi TV:tä, BlueRay soitin ja CD/radio-soitin iPhone telakalla sekä Karaoke mikseri. Kaksi parveketta.  Erillisessä rakennuksessa on suksien huoltotila ja 20 hengelle hyvin varustettu kokous- ja luentotila. Lisäksi päärakennuksessa on fysioterapiahoitotilat, johon on erikseen tilattavissa fysioterapia- ja lääkäripalveluita. Ei lemmikkieläimiä.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?