Lodge 67°N Ylläs

Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina. Majoitusvaihtoehtoina 7 minikeittiöllistä 2 hlön huonetta, sviitti sekä saunallinen kolmen makuuhuoneen huoneisto (6-10 hlöä). 

2 henkilön perushuoneissa on minikeittiöt ja omat vessat suihkuineen. Osaan huoneista mahdollista saada lisävuode. Osassa perushuoneissa on parvekkeet.

Sviitissä on erillinen makuuhuone sekä olohuone josta keittiötila on erotettu seinällä omaksi tilakseen ja oma suihku & wc. Iso pohjoiseen sekä tuntureille antava parveke, jolle on käynti sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta. Olohuoneessa on normaalin kalustuksen lisäksi massiivinen, näyttävä takka sekä kahdeksi vuoteeksi aukeava sohva. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. 

Yhteisiä tiloja ovat mm. aamiaishuone, 2 saunaa pukutiloineen sekä tilava kokous- tai monitoimitila. Lisäksi käytössäsi on infopiste lukunurkkauksineen, takkahuone oleskeluun sekä harrastevälineiden huolto- ja säilytystila. Kahden hengen perushuoneisiin sekä sviittiin on saatavissa huoneesta riippuen 0-2 lisävuodetta. 

Perusvarustus huoneissa: Televisio, varusteltu minikeittiö, jossa jääkaappi, liesi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, ruuanlaittovälineet, astiat ja ruokapöytä 3-4 hlölle. Pyyhkeet sekä liinavaatteet pedattuina, wc, suihku sekä hiustenkuivaaja. Lodgen alueella on ilmainen Wi-Fi. Lodge on savuton.

Kodikkaassa kolmen makuuhuoneen huoneistossa (110m²) majoittuu 6+4 henkilöä.  Huoneistossa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, joihin kuhunkin on saatavissa lisävuode. Lisäksi oleskelutilaan saa nukkumapaikan yhdelle. 3 makuuhuoneen lisäksi huoneistossa on 2 x wc,  avokeittiö, ruokailutila, oleskeluhuone, sauna ja suihku. Huoneisto sijaitsee samassa rakennuksessa Lodgen kanssa, mutta omalla sisäänkäynnillä. Huoneisto on kahdessa kerroksessa: makuuhuoneet, ruokailu- ja oleskelutilat ovat yläkerrassa; sisääntulo sekä sauna pesutiloineen alakerrassa. WC:t kummassakin kerroksessa.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?