Ahmola

Ahmola sijaitsee Nilivaarassa Ylläksen parhaimmilla paikoilla. Laajalta terassilta aukeaa upea näkymä Yllästunturille. Ahmolan kokonaispinta-ala on 358 m2, johon sisältyy muun muassa 8 kappaletta hotellitasoisia 2 hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Tilava tupa ja pitkä ruokapöytä houkuttelevat porukan aterialle ja illanviettoon. Saunaan mahtuu kerralla suurempikin porukka ja tilavassa takkahuoneessa on mukava vilvoitella saunomisen ohessa. Keittiö on hyvinvarusteltu ja astiasto riittää useamman ruokalajin menun tarjoilemiseen. Alakerrassa on kodinhoitohuone, jossa pyykin pesu ja kuivaus onnistuu vaivattomasti. Myös suksien voiteluun on oma tilansa.

Katutason wc on inva-varusteltu, ja ovet riittävän leveät myös esteettömään majoittumiseen. Ahmola soveltuu erinomaisesti pienimuotoisten perhejuhlien viettoon tai yritysten vieraiden majoittamiseen.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?