Majoitus Lappeassa

LappeanLohessa voit majoittua yksilöllisissä huoneissa ja mökeissä, sekä kesäkaudella majoitusvaihtoehtoina ovat myös leirintäaluemökit. Alueellamme on myös teltta- sekä matkailuajoneuvopaikkoja.

LAPPEANLOHI ON AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN 1.9.2021-31.5.2022.

OLEMME AVOINNA TAAS JOKA PÄIVÄ 1.6.2022 ALKAEN ELOKUUN LOPPUUN ASTI.

TERVETULOA!

Varaa majoitus: puh 0400 397 484 tai info@kylmamaa.fi

Lappean huoneet

Päärakennuksen, joka on Lappean kylän vanha kyläkoulu, remontoituihin 12 yksilölliseen huoneeseen majoittuu mukavasti bussilastillinen. Huoneiden koot vaihtelevat aina yhden hengen huoneesta 4 hengen huoneisiin. Huoneita yhdistämällä onnistuu myös isomman porukan majoittaminen ns. perhehuoneeseen. Huoneissa majoittuvat löytävät siistit suihkut ja WC:t käytävältä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitushintaan.

Koulun puolella sijaitsevaan asuntoon mahtuu perhe tai suurempi kaveriporukka (5+2 hlöä). Asunnossa on oma wc, suihku ja keittiö sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Asunnon hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet.

Varaa huonemajoitus

Kuvia huoneista

Lappean mökit

Lappean laaja piha kätkee syliinsä 9 erikokoista mökkiä. Kaikissa mökeissä on varustuksena jääkaappi ja keittolevy sekä astiat. Mökeistä yksi ja paritalo-mökin molemmat huoneistot on varustettu myös WC:llä ja suihkulla. 

Paremmin varusteltujen mökkien hintaan kuuluvat myös liinavaatteet, mutta muihin mökkeihin majoittuvat voivat vuokrata liinavaatteet vastaanotosta.

Kuvia mökeistä

Lappean teltta- ja matkailuajoneuvopaikat

LappeanLoheen voit tulla omalla asuntoautolla tai -vaunulla ja majoittua sähköistetylle paikalle. Myös telttailijalle on oma paikkansa Lappean Lohen pihamaalla.
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?